Planlegging

mandag 26. april 2010

Körsbärsblommans dag

Kirsebærblomstring (Foto: www.ostasiatiska.se)


Ikke akkurat kirsebærblomstring i min hage (Foto: monicus)

Lørdag var det "körsbærsblommans dag" ved Østasiatiska museet i Stockholm, for å feire blomstringen av kirsebærtrærne i Kungsthagen. I min hage var det ikke mye kirsebærblomstring, men det var i det minste godt vær! Så da tok vi fram beskjæringssagen og hagesaksa og beskjærte trærne våre. Vi har aldri gjort det før og det behøvdes veldig! Vi ble nesten stående å måpe da vi betraktet resultetet etter at vi var ferdig. Trærne så nå ut som, ja, trær, og ikke buskas. Dessuten var hagen blitt flere kvadratmeter større i og med at vi fikk vekk alle greinene som hang langt innover hagen! Kvistene fyrte vi opp på stranda til "pølsebål" på kvelden. En superfin årets første hagedag!

2 kommentarer:

  1. Den som hadde et kirsbærtre :) Jeg savner kirsebærtrærne fra barndomshjemmet mitt, det var så vakre om våren når de sto i blomst. Så flott og produktiv søndag dere hadde :) Ikke noe er som å få ryddet i haven om våren!

    SvarSlett
  2. Kirsebærtrær i blomst er et vakkert skue. Vi er heller ikke der enda, men det kommer nok hvis vi bare kunne få litt varme.

    SvarSlett