Planlegging

fredag 23. april 2010

Shit, jeg har shoppet!


Potetkurv for luftig og mørk lagring av potet. (Foto: http://www.igroshage.no/)

Kurv til å høste grønnsaker og urter i. (Foto: http://www.igroshage.no/)

Pottemaker for å lage potter av avispapir (Foto: http://www.igroshage.no/)

Fin bøtte til å ha grønnsaksrester i som skal ut i komposten (Foto: http://www.igroshage.no/)

Oh my! Fant plutselig denne nettbutikken, I Gros hage, som hadde veldig mye artig å selge. Før jeg visste ordet av det hadde jeg shoppet en hel masse! En kjempefin potetkurv!? (Trenger jeg egentlig en sånn? Men jeg eeeeelsker ting som er laget av pil). Videre en superfin kurv til å høste grønnsaker og urter i (og en sånn har jeg ønsket meg helt siden drivhuset ble et faktum). En pottemaker til å lage potter i avispapir! Når planten har vokst til kan man plante den med avispotta rett i jorda (genialt!)! Og så ei bøtte med lokk for å ha grønnsaksrester/matrester i, i påvente av at de skal fra kjøkkenet og ut i komposten (nødvendig? Iallfall veldig fiiiin!). Kjøpte mer også... Huff....

2 kommentarer:

  1. Hihi, jeg kjenner igjen den jublende og samtidig 'huff av meg'følelsen når man har gått litt amok på nettshopping :) Fine ting du har kjøpt som du helt sikkert kommer til å få masse glede av :)

    SvarSlett
  2. Jaha, kjenner meg igjen jeg og. Men det var nå utrolig mange fine ting da. Håper du får god bruk for alt, så blir samvittigheten mye bedre også :-)

    SvarSlett